Skip Navigation or Skip to Content
X
ABSOLUTËSI f.libr.
Të qenët absolut, karakteri absolut i diçkaje; të qenët i prerë, i padiskutueshëm. Absolutësia e kohës dhe e hapësirës. Absolutësia e një gjykimi (e një mendimi).