Skip Navigation or Skip to Content
X
AERODROM m.sh.
Fushë me piste e me pajisje të nevojshme për ngritjen, uljen dhe qëndrimin e aeroplanëve e të mjeteve të tjera fluturuese; fushë aeroplanësh. Aerodrom ushtarak. Pista (kulla) e aerodromit. Ulet në aerodrom.