Skip Navigation or Skip to Content
X
AEROPLANMBAJTËS mb.usht.
Që është ndërtuar dhe është pajisur për mbajtjen, ngritjen dhe uljen e aeroplanëve në të (për anijet). Anije aeroplanmbajtëse.