Skip Navigation or Skip to Content
X
AGJËRIM fet., m.sh.vjet.
Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljes AGJËROJ. Ditë agjërimi. Nuk mbajmë agjërim. Prish agjërimin. Me agjërim në gojë pa vënë gjë në gojë.