Skip Navigation or Skip to Content
X
AGLOMEROJ kal., spec.
Ngjesh me nxehtësi kokrruat ose pluhurin e një lënde dhe e bëj një copë a një masë të vetme; kokërrzoj. Aglomeron qymyrgurin pluhur.