Skip Navigation or Skip to Content
X
AJMËRIM m.sh.
1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve LAJMËROJ, LAJMËROHEM. Lajmërim i menjëhershëm (i shpejtë). Lajmërimi i njerëzve.
2. Fletë ose shpallje e vogël që njofton për diçka dhe që shpërndahet a ngjitet diku. Lajmërim vdekjeje. Lajmërim për mbledhje. I shpërndanë lajmërimet. Ngjit (var) lajmërimin. E mori lajmërimin.