Skip Navigation or Skip to Content
X
AJODHIMË fet., f.sh.vjet.
Pjesë e kishës ortodokse, në formë gjysmërrethi e me kube, ku prifti kryente shërbesat fetare dhe ku jepej kungimi, nafora etj.