Skip Navigation or Skip to Content
X
AKUARIUM m.sh.
1. Enë qelqi, ku mbahen kafshë dhe bimë uji për studim ose për zbukurim. Akuarium me peshq. I ndërroj ujin akuariumit.
2. Ndërtesë e posaçme me dritare të mëdha xhami, ku mbahen kafshë dhe bimë uji për t'i studiuar dhe për t`i parë vizitorët. Akuariumi i qytetit.