Skip Navigation or Skip to Content
X
ALGË f.sh.
bot. Bimë e thjeshtë, zakonisht e gjelbër e me forma të ndryshme, që nuk ka ndarje në kërcell, gjethe e rrënjë dhe që rritet në vende me ujë. Algat e gjelbra (të kuqe). Algat e detit.