Skip Navigation or Skip to Content
X
AMPULË f.sh.farm.
Gyp i ngushtë e i shkurtër prej qelqi, me një zgjatim me majë dhe i mbyllur, që mban brenda bar të lëngshëm për injektim. Ampulë me ujë të distiluar. Thyej ampulën.