Skip Navigation or Skip to Content
X
ANDART m.sh.hist.
1. Pjesëmarrës në çetat e komitëve grekë, që ishin në shërbim të ushtrisë dhe të qeverisë shoviniste greke. Përleshjet me andartët.
2. si mb. ~, ~E. Që ka të bëjë me çetat e komitëve grekë në shërbim të shovinistëve; që është karakteristik për to. Çeta andarte. Veshje andarte.