Skip Navigation or Skip to Content
X
ANTERI f.sh.vjet.
1. Veshje burrash ose grash me mëngë të gjata, e prerë si jelek dhe e qëndisur, që mbahej mbi këmishë; një lloj mëngoreje.
2. Veshje e gjatë, zakonisht për gra, që përdorej si rrobë e sipërme kur ishte prej leshi dhe si këmishë nate, kur ishte prej pëlhure.