Skip Navigation or Skip to Content
X
ANTIBIOTIK m.kryes.sh.farm.
Lëndë kimike, që nxirret nga disa kërpudha, e cila ka vetinë të mbytë një varg mikrobesh e bakteresh ose të ndërpresë zhvillimin e tyre dhe përdoret si bar mjekues. Uzina e antibiotikëve. Përdor antibiotikë.