Skip Navigation or Skip to Content
X
ANTIFASHIST m.sh.
Kundërshtar i fashizmit; pjesëmarrës në luftën kundër fashizmit.
ANTIFASHIST mb.
Që është kundër fashizmit që lufton fashizmin dhe fashistët. Lufta antifashiste. Lëvizja antifashiste. Fronti antifashist. Demonstratë antifashiste. Këshilli Antifashist Nacionalçlirimtar. Bashkimi i rinisë antifashiste.