Skip Navigation or Skip to Content
X
ANTIFETAR m.sh.
Ai që është kundër çdo feje dhe që lufton kundër botëkuptimit fetar.
ANTIFETAR mb.
Që është kundër çdo feje; që e hedh poshtë dhe e lufton fenë, kundërfetar. Pikëpamje antifetare. Lëvizje (propagandë) antifetare. Letërsi antifetare.