Skip Navigation or Skip to Content
X
ANTIKAPITALIST mb.
Që është kundër kapitalizmit; që lufton kapitalizmin dhe kapitalistët. Lëvizje antikapitaliste. Masa (veprime) antikapitaliste. Me karakter antikapitalist.