Skip Navigation or Skip to Content
X
APARATURË f.sh.përmb.
Tërësia e aparateve dhe e pajisjeve të ndryshme, që kryejnë një punë së bashku ose që përdoren në një laborator, në një repart prodhimi etj. Aparaturë elektrike (kimike). Ndreq aparaturën.