Skip Navigation or Skip to Content
X
ARBËR II m.sh.krahin.
1. Fushë, rrafsh i hapët (në krahasim me malësinë). Mal e arbër malësorët dhe fusharakët, gjithë populli. Bie në arbër zbres në fushë.
2. zakon. sh. Banorët e fushave bregdetare të vendit tonë (në krahasim me banorët e krahinave malore).