Skip Navigation or Skip to Content
X
ARDHANGIE f.
1. Njomështi; të qenët i freskët, njomësi.
2. spec. Gjendje e fryrë e qelizave dhe e indeve të organizmave të gjalla. Në gjendje ardhangieje.