Skip Navigation or Skip to Content
X
ARDIAN m.kryes.sh.hist.
Pjesëtar i njërit nga fiset kryesore ilire, që banonte në trojet midis Liqenit të Shkodrës dhe Dalmacisë. Shteti i ardianëve.
ARDIAN mb.hist.
Që lidhet me ardianët, i ardianëve; që është krijuar nga ardianët. Fis ardian. Shteti ardian.