Skip Navigation or Skip to Content
X
ARKEOLOGJI f.
Shkencë historike, që studion kulturën dhe jetën e popujve në kohët e lashta, duke u mbështetur në monumentet e sendet që kanë mbetur prej tyre nën tokë e që zbulohen me anë të gërmimeve. Arkeologjia shqiptarë. Qendra e arkeologjisë.