Skip Navigation or Skip to Content
X
ARKIMANDRIT m.sh.fet.
Titulli më i lartë për murgjit dhe kryetarët e manastireve; titull më i ulët se i dhespotit për priftin që nuk martohet e që është murg (në vendet ku vepron kisha ortodokse; në të kaluarën edhe në Shqipëri).