Skip Navigation or Skip to Content
X
ARQIOMARKSIST m.sh.hist.
Anëtar i një organizate antimarksiste, të krijuar në Greqi me 1920, që shtrembëronte marksizëm-leninizmin e luftonte lëvizjen komuniste dhe që gjatë Luftës së Dytë Botërore bashkëpunoi me fashistët.
ARQIOMARKSIST mb.hist.
Që ka të bëjë me arqiomarksistët, që u përket arqiomarksistëve, i arqiomarksistëve. Pikëpamje arqiomarksiste. Grup arqiomarksist.