Skip Navigation or Skip to Content
X
ARRAKATEM vetv.
1. vet. veta III. Shkëputet nga tufa dhe endet vetëm nëpër kullotë, shpërndahet pa rregull (për bagëtinë). U arrakatën dhitë malit.
2. Endem poshtë e përpjetë, pa u mbledhur në shtëpi a për punë.