Skip Navigation or Skip to Content
X
ATHJEZ f.sh.bot.
Bimë barishtore njëvjeçare, me trup të vogël e të degëzuar, me lule ngjyrë trëndafili, të verdha a të katërta dhe me gjemba të mprehtë e të helmet; ferrënuse. Rrënjët e athjezës. Zë athjeza gruri.