Skip Navigation or Skip to Content
X
AUTODIDAKT mb.libr.
1. Që mëson shkrim e këndim dhe shkollohet vetë, pa mësues; që bëhet specialist në një fushë të caktuar duke mësuar vetë, pa ndjekur shkollë të rregullt. Njeri autodidakt. Filozof autodidakt. Në mënyrë autodidakte.
2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.