Skip Navigation or Skip to Content
X
AUTODROM m.sh.
Fushë me piste e me pajisje të posaçme për provat e automobilave ose për stërvitjet dhe garat sportive me automobila. Gara në autodrom. Eci (dal) në autodrom.