Skip Navigation or Skip to Content
X
AXHUSTERI f.tek.
1. Punime mekanike të lëmimit etj., që u bëhen me dorë veglave e pjesëve të makinave e të pajisjeve, në mënyrë që të vihen mirë në vendin e vet; puna e axhustatorit. Punë axhusterie. Reparti i axhusterisë.
2. Degë e mekanikës që merret me njohuritë për lëmimin e përpunimin me dorë të veglave dhe të pjesëve të makinave e të pajisjeve. Libri i axhusterisë.