Skip Navigation or Skip to Content
X
BAJUKË f.sh.zool.
1. Shpend i liqeneve dhe i kënetave, i ngjashëm me bajzën, që ka sqep ngjyrë bari dhe lafshë të bardhë. Vrau bajuka.
2. Lopë laramane.