Skip Navigation or Skip to Content
X
BAJZË f.sh.zool.
Shpend uji nga familja e rosës së egër, me sqep e me bark të bardhë, me pendë ngjyrë hiri në të zezë e me sy të kuq, që rron në tufë zakonisht buzë liqeneve ose nëpër këneta dhe ushqehet me peshk. Mish bajze. Një tufë bajzash.