Skip Navigation or Skip to Content
X
BAKALL m.sh.vjet.
Ai që shiste me pakicë gjëra ushqimore dhe disa sende të vogla për nevoja shtëpiake. Dyqani i bakallit. * Defter bakalli keq. regjistër i mbajtur keq, i fëlliqur e gjysmë i grisur. Pusullë (letër) bakalli keq. shkresë a letër, e shkruar në kartë të keqe, jo sipas rregullave dhe e mbajtur fare pa kujdes.