Skip Navigation or Skip to Content
X
BALÇ m.sh.
1. bot. Lule balsami. Lule balçi. Lëng balçi.
2. Lëng i trashë, që nxirret duke e zier këtë bimë ose duke e lënë për një kohë të gjatë në vaj dhe që përdoret për mjekim. Mjekim me balç. I trashë si balç.