Skip Navigation or Skip to Content
X
BALLORE f.sh.
1. Thurimë zakonisht me purteka, e cila vihet para dhe pas qerres që të mos bjerë ngarkesa; lesë qerreje. Ballore kallamash. I vë qerres balloret.
2. shih BALL/Ë, ~I I
3.
4. Ballcë.