Skip Navigation or Skip to Content
X
BAMJE f.sh.bot.
Bimë barishtore njëvjeçare, me kërcell të degëzuar, me gjethe të mëdha e të çara si pëllëmbë, që bën bishtaja të vogla, shumëfaqëshe e si bri dhe që rritet si perime; bishtaja e kësaj bime, që përdoret për gjellë. Bamje të njoma. Gjellë (mish) me bamje.