Skip Navigation or Skip to Content
X
BANDIT m.sh.keq.
Njeri që vret e pret dhe plaçkit në mënyrë të egër e të pamëshirshme; pjesëtar i një bande kriminelësh; keqbërës. Grup banditësh. Punë banditësh. I kapën banditët.