Skip Navigation or Skip to Content
X
BAR MORRI bot.
Bimë barishtore njëvjeçare, me gjethe si të rrapit, me lule të gjelbra në të kaltër, që bën fara me dy bërthama si fasule dhe që përdorej kundër morrave.