Skip Navigation or Skip to Content
X
BAR PLEHU bot.
Bimë barishtore me gjethe si të hithrës, me lule ngjyrë trëndafili, me fara si të lirit në ngjyrë të kuqërreme, që rritet në plehërishtë dhe lulëzon nga mesi i verës.