Skip Navigation or Skip to Content
X
BAR PLESHTASH bot.
Bimë barishtore njëvjeçare, me kërcell deri një metër, me gjethe si të hithrës, me lule si të shpatores, që rritet nëpër shkëmbinj dhe farat e së cilës përdoreshin në mjekësinë popullore për shfarosjen e pleshtave.