Skip Navigation or Skip to Content
X
BARDHËKUQE mb.bot.
1. Kërpudhë bardhëkuqe: një lloj kërpudhe që hahet, me mbulesën sipër të bardhë dhe poshtë në ngjyrë si të uthullës.
2. si em. BARDHËKUQ/E~JA f. sh. ~E, ~ET. Kërpudhë bardhëkuqe.