Skip Navigation or Skip to Content
X
BAXHAXHI m.sh.hist.
Ai që mblidhte taksën bashkiake për shitjen e bagëtive e të sendeve të tjera në treg në kohën e sundimit osman dhe në vitet para Çlirimit.