Skip Navigation or Skip to Content
X
BAXHË II f.sh.hist.
Taksë bashkiake që paguhej në kohën e sundimit osman dhe në vitet para Çlirimit për shitjen e bagëtive e të sendeve të tjera në treg. Paguanin baxhën. Merrej baxhë.