Skip Navigation or Skip to Content
X
BAZHDARI f.hist.
1. Taksa që merrte bazhdari kur peshonte mallrat në treg. E drejta e bazhdarisë.
2. sh. ~, ~TË. Vendi ku rrinte bazhdari për të peshuar dhe për të marrë taksën; puna e bazhdarit. I peshonin në bazhdari.