Skip Navigation or Skip to Content
X
BAZUKË f.sh.usht.
Armë zjarri reaktive, që përbëhet prej një gypi (të cilën luftëtari e mbështet në sup) dhe që përdoret zakonisht kundër tankeve. Predhë bazuke. Qëlloj me bazukë.