Skip Navigation or Skip to Content
X
BËMË f.kryes.sh.
Vepër trimërie, trimëri e dikujt; veprim i shquar që mbetet i përmendur. Bëmat e mëdha (e lavdishme). Bëma heroizmi. Jeta dhe bëmat e Skënderbeut. Bëmat e Mujit e të Halilit. Këndoj (tregoj) bëmat e dikujt.