Skip Navigation or Skip to Content
X
BISHTAKUQ m.sh.
1. zool. shih BISHTKUQ,~I.
2. zool. Peshk i familjes së krapit, me pendë në ngjyrë të kuqe.
3. Fik i kuq në trajtë të patëllxhanit dhe me bisht të gjatë, patëllxhanës.