Skip Navigation or Skip to Content
X
BISHTAQEN m.bot.
Bimë barishtore njëvjeçare, me gjethe të pakta dhe me kërcell të shkurtër, me lule vezake, që rritet në livadhet malore. Bishtaqen kreshtak. Bishtaqen me gjemba.