Skip Navigation or Skip to Content
X
BISHTBARDHË f.sh.zool.
Zog i vogël sa dallëndyshja, që i ka pendët ngjyrë hiri dhe bishtin të bardhë.
BISHTBARDHË mb.
1. Që e ka bishtin të bardhë. Lopë (dele) bishtbardhë. Zog bishtbardhë.
2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.