Skip Navigation or Skip to Content
X
BISHTDHELPËR f.bot.
1. Bimë barishtore njëvjeçare, me gjethe të gjata me push nga sipër dhe me gjemba anash, që bën lule të blerta ose ngjyrë vjollce të mbyllët.
2. Lloj rrushi i bardhë e kokërrgjatë, që e bën vilen gjatoshe si bisht dhelpre.