Skip Navigation or Skip to Content
X
BIZ ndajf.
Luaj biz: luaj duke goditur fort e fshehurazi me pëllëmbë një lojtar, i cili ka nxjerrë njërën dorë të hapur prapa nën sqetull dhe pastaj përpiqet të gjejë atë që e goditi.