Skip Navigation or Skip to Content
X
BOKS II m.sh.
Lëkurë e fortë, zakonisht prej gjedhi, e regjur mirë dhe pa rrudha, që përdoret për faqe këpucësh, për doreza, për veshje mobiliesh etj. Boks viçi. Çizme (këpucë) boksi.